Košarica

Trokut Šibenik

Centar za poduzetništvo i nove tehnologije „Trokut“ u Šibeniku, prostire se na dvije etaže ukupne površine 2.084 metara četvornih. U sklopu projekta u potpunosti smo opremili 28 funkcionalnih jedinica – urede, zajedničke i co-working prostorije, laboratorije, blagavonice, kuhinje

Hrvatska, ali i regija postali su bogatiji za jedan novi centar za nove tehnologije i poduzetništvo. Nazvali su ga Trokut, a prostirat će se na dvije etaže ukupne površine 2.084 metara četvornih te će biti najsuvremenije opremljen, za što su zaduženi stručnjaci iz Tore-a.

U samom centru koji je smješten u Mandalini, predviđeno je tako 28 funkcionalnih jedinica, fleksibilni prostori, Fab lab radionice, uredi, kabine i drugo, a iza ovog hvalevrijednog projekta stoji šibenski Arhitektonski biro Prostor.

Ovim kompleksom želi se prije svega privući milenijalce iz Hrvatske, ali i one iz regije te iz svijeta. Uz to, s Trokutom ciljanju na mlade poslovne ljudi koji izlaze iz uobičajenog modela poslovanja, odnosno traže neke nove modele, avanture, okruženje u kojem će razvijati svoje poslove, ali pritom uživati i u lijepim stvarima života, kakve Šibenik ima za ponuditi. No, cilj centra Trokut je prije svega omogućiti prostor za rad mladim poduzetnicima iz IT sektora koji će u konačnici stvarati pozitivnu poslovnu klimu i otvarati nova radna mjesta u Šibeniku.

Još jedna velika posebnost ovog huba jest i ta što će se zahvaljujući Trokutu Šibenik pozicionirati istovremeno kao mjesto za odmor, ali i destinacija za sve one koji žele raditi prema vlastitim uvjetima. Upravo zato, iz Trokuta ističu kako je on sinonim za holiwork, odnosno mjesto gdje se susreću odmor i rad (holiday & work).