Košarica

Projektiranje interijera

Svaki projekt započinje s idejom.

Kako svaki, tako i projekt opremanja interijera ima svoje razloge zašto se izvodi, moraju imati nekakav cilj koji želimo takvim projektom ostvariti, stoga je ključ uspjeha svakog projekta opremanja, zadovoljavanje visoko postavljenih standarda struke i na kraju, ali ne najmanje važno – voditi računa o korisnicima samog interijera, jer su upravo krajnji korisnici ti koji će biti u stalnoj interakciji s interijerom koji ih okružuje.

ANALIZA

U našem timu djeluju stručnjaci s bogatim iskustvom iz područja arhitekture, dizajna interijera i obrade materijala – drvni inženjeri, koji će vas voditi i savjetovati kroz cijeli proces opremanja interijera poslovnog prostora.

U prvoj fazi projektiranja važno je da u suradnji s klijentom prepoznamo i razumijemo sve potrebe koje klijent ima i viziju koju želi postići. Detaljna analiza je osnova za projektiranje poslovnih i svih drugih prostora.

IDEJNO RJEŠENJE

Prema inputima klijenta, naš tim stvara kreativan i jedinstven idejni koncept koji se pretvara u dizajn prostora i prostornih elemenata.

U fazi projektiranja interijera u mogućnosti smo izraditi suvremene 3D vizualizacije, kako bi klijent dobio bolji uvid u sve tehničke i dizajnerske detalje interijera.

IZVEDBENI PROJEKT

Nakon analize, idejne faze i razrade, pristupa se izvedbenom projektu. U ovoj fazi pripremamo projektnu dokumentaciju i sve što je potrebno za dizajn prostora i proizvoda.

Važno je naglasiti kako su prostori u kojima se primaju klijenti najbitniji aspekt vaše neverbalne komunikacije, a isto tako radni prostor mora biti projektiran da potiče produktivnost i zadovoljstvo zaposlenika.

U svim fazama projektiranja interijera, od istraživanja i analize do izvedbe projekta, nadziremo, organiziramo i vodimo sve arhitektonske i dizajnerske faze. Time vama ostavljamo vremena da se možete posvetiti svojim poslovnim i privatnim obavezama.

"*" indicates required fields

Trebate pomoć stručnjaka? Mi smo tu za vas…

protected by reCAPTCHA Privacy Terms