Košarica

Badel 1862.

U Badelu 1862. prema arhitektonskom rješenju opremljen je uredski prostor sa zajedničkim prostorijama zaposlenika, te prodajni salon proizvoda namještajem izvedenim u industrijskom stilu. Kao glavni dizajnerski elementi korišteni su masivni čelični elementi u crnoj boji i topliji materijali od drva, tkanine i kože.

U suradnji s projektantskom firmom Arhikultura d.o.o. iz Zagreba opremili smo prostorije najvećeg i najstarijeg proizvođača vina i alkoholnih pića u Hrvatskoj – Badel 1862.! 

Prema arhitektonskom rješenju opremljen je uredski prostor sa zajedničkim prostorijama zaposlenika, te prodajni salon proizvoda namještajem izvedenim u industrijskom stilu, sa masivnim čeličnim elementima u crnoj boji te toplijim materijalima od drva, tkanine ili kože.  

U pripremi projekta sve su stavke detaljno osmišljene i razrađene kako bi odgovarale prijedlogu projektanata, sa posebnim naglaskom na masivna čelična vrata restorana pune visine etaže dvorane, police za pića u prodajnom salonu izvedene od crnog čelika i drva, te zidnih polica za reprezentativne proizvode u ulaznom prostoru, izvedene od tankih, čeličnih profila varenih međusobno. 

Sve prostorije u svojoj prirodi služe za interakciju i stvaranje nove poslovne vrijednosti, na što smo posebno posebno obratili pažnju, kako bi dizajn i izvedba projekta dala dodatni poticaj i impuls poslovanju Badela. 

Završni izgled obnovljenih prostorija Badela 1862. pogledajte u fotogaleriji.