Košarica

Opremanje objekata

U svom programu opremanja objekata nudimo opremanje svih vrsta poslovnih i javnih prostora s kompletnom uslugom od sudjelovanja u projektiranju i izradi troškovnika do realizacije.

Velika pozornost posvećuje se dizajnu, ergonomiji, izboru materijala, praćenju novih trendova te naravno, zakonskim regulativama, a sve to kako bi vaš prostor ostvario optimalnu iskoristivost prostora i maksimalnu funkcionalnost.

Kako bi vidjeli kako će vaš objekt izgledati prije nego što krenemo u rad, za vas izrađujemo idejna rješenja i 3D vizualizaciju. Nakon toga, u suradnji s vama, izrađujemo glavni projekt i troškovnik.

Naš stručan kadar brine o svim zahtjevima naših investitora s nastojanjem da naši proizvodi i usluge budu u skladu s modernim trendovima na tom području.

U mogućnosti smo dizajnirati te proizvesti tipski i pojedinačni drveni namještaj za svaku vrstu namjene i svih dimenzija. Svu opremu smo u mogućnosti dostaviti i montirati na objektu.

NAMJEŠTAJ PO MJERI

Predlažemo rješenja, projektiramo i montiramo uredski i ostali poslovni namještaj po mjeri. Vlastita proizvodnja, moderni strojevi i educirano osoblje, garancija su vrhunskog završnog proizvoda. Veliki izbor materijala, završne obrade i dekora.

STOLICE, STOLOVI, PREGRADE I DODACI

Zastupnici smo prestižnih svjetskih brendova, koji će zadovoljiti i potrebe najzahtjevnijih korisnika. Dizajn, funkcionalnost, ergonomija i kvaliteta su četiri elementa od kojih ne odstupamo.

ROBA ŠIROKE POTROŠNJE

Kako bi se objekt opremio do potpune funkcionalnosti, često smo u situaciji da savjetujemo i nabavljamo za klijenta različitu robu široke potrošnje – TV, računala, projektori, koševi, vješalice, zavjese, tepisi i sve drugo što možete zamisliti ili poželjeti.

DOSTAVA I MONTAŽA

Odjel logistike pobrinuti će se da se namještaj i ostala roba dostave na objekt sigurno i na vrijeme. Posjedujemo više vlastitih kombija i kamiona prilagođenih za dostavu svih vrsta tereta. Educirani stručnjaci s višegodišnjim iskustvom, pobinuti će se da svaki komad namještaja bude postavljen prema najvišim standardima struke.

"*" indicates required fields

Trebate pomoć stručnjaka? Mi smo tu za vas…

protected by reCAPTCHA Privacy Terms