Košarica

Studentski centar Dubrovnik

Prema arhitektonskom projektu modernog studentskog doma u Dubrovniku, izrađeni su drveni dijelovi smještajnih jedinica, dekorativnih obloga, te su zajednički prostori opremljeni pomičnim namještajem, poput stolova i stolica. Projekt Dubrovnik osvojio je nagradu „Vladimir Nazor“ u području arhitekture i urbanizma za 2020.godinu.

U suradnji sa Studentskim centrom Dubrovnik, završen je jedan od najvećih infrastrukturnih projekata u 2020. godini u Dubrovačko-neretvanskoj županiji – najmoderniji studentski dom.

Stručnjaci Tore-a, dizajneri interijera i arhitekli, bili su zaduženi za dizajn i opremanje svih unutarnjih prostorija ovog luksuznog studentskog doma, u kojem će boraviti 503 studenata.

Prema arhitektonskom projektu modernog studentskog doma u Dubrovniku, izrađeni su drveni dijelovi smještajnih jedinica, dekorativnih obloga, te su zajednički prostori opremljeni pomičnim namještajem, poput stolova i stolica.

Posebno mjesto u opremanju zauzimaju studentske sobe, koje su dizajnerski i funkcionalno osmišljene kako bi svakom studentu pružile udobnost i poticaj pri svladavanju studentskih obaveza. Korišteni su jednostavni, ali opet moderni i dugotrajni materijali, poput iverala i OSB ploča, koji su garancija da će sobe spremno dočekati mnoge generacije studenata.

Svi su spojevi i elementi detaljno razrađeni prije same izvedbe, kako bi se montaža izvela što preciznije sa minimalnim prilagodbama na licu mjesta.