Košarica

Dizajn interijera

Stvaramo inovativne i funkcionalne interijere.

Svojim multidisciplinarnim pristupom naš arhitektonski i dizajnerski tim surađuje s klijentima kao ravnopravnim partnerima u stvaranju korporativnog identiteta i stvaranju idealnog okruženja za njihovo poslovanje.

Pomažemo našim klijentima da iskoriste snagu dizajna kako bi generirali inovativna rješenja koja utječu na korisničko iskustvo i postižu uspjeh. Kombinacija različitih iskustava kao što su dizajn interijera, upravljanje projektima, dizajn proizvoda i dizajn maloprodaje čine ovaj tim konkurentnim na domaćem i inozemnom tržištu.

Nudimo uslugu kompletnog dizajna interijera, ali smo fleksibilni tim, koji nudi i dizajn određenih dijelova interijera ili proizvoda (namještaj po mjeri).

3D VIZUALIZACIJA INTERIJERA

Kako bi vidjeli kako će vaš objekt izgledati prije nego što krenemo u rad, za vas izrađujemo idejna rješenja i 3D vizualizaciju. U našem radu služimo se modernim 3D programima, koji su u mogućnosti pružiti vizualizaciju i doživljaj interijera prije izvedbe projekta.

DIZAJN NAMJEŠTAJA PO MJERI

Ormari po mjeri popularni su zbog svoje praktičnosti, trajnosti, a ponajviše zbog maksimalne iskoristivosti prostora. Prednost ormara po mjeri je unutarnji raspored koji ćemo kreirati po vašim potrebama. Klizni sistemi, izvlačne police, ladice, košare, izvlačne vješalice za kravate, remene, hlače i slično? Vi odaberite, mi ćemo vam dizajnirati, a naši partneri izraditi!

DIZAJN RASVJETNIH TIJELA

Ljepota i udobnost interijera uvelike ovise o njegovoj pravilnoj rasvjeti. Smatramo da je za dizajn interijera vrlo bitna pravilna rasvjeta. Količina svjetlosti ima izravan učinak na naše raspoloženje i zdravlje, pomaže boljoj koncentraciji, mijenja prostor i atmosferu svake prostorije.

Dobro dizajnirana rasvjeta znači kombiniranje više različitih izvora, ovisno želite li upotrebom svjetiljki dodatno kreirati razne efekte, vizualno mijenjati prostor, obogaćivati prostor stvarajući različite ugođaje ili naglasiti određeni element u prostoru. Za sve vrste i oblike rasvjetnih tijela stilski usklađujemo s ostatkom prostora. Danas svjetiljke sve više postaju dekorativni element u uređenju interijera, nisu više samo tijela koja pružaju rasvjetu.

Trebate pomoć stručnjaka? Mi smo tu za vas…

protected by reCAPTCHA Privacy Terms