Košarica

O nama

Tore design je full service tvrtka koja se bavi opremanjem poslovnih prostora svih vrsta od idejnog projekta do izvedbenog stanja.

Strast i sklad svih elemenata je emocija koja nas vodi na našem putovanju. Uvijek tražimo više i bolje. Bolji dizajn, ergonomiju, veću kvalitetu, funkcionalni dizajn.

Više od desetljeća dizajniramo i opremamo poslovne prostore različitih namjena, a sve kako bi stvorili ugodnu atmosferu u koju će se vaši klijenti/zaposlenici rado vraćati. Naša kreativna i originalna rješenja izdvojiti će vas od konkurencije te olakšati obavljanje svakodnevnih poslovnih obaveza.

KLIJENTI

UPOZNAJTE TIM

Bilo da se radi o opremnju novog poslovnog prostora ili o adaptaciji postojećeg, stručnjaci Tore-a, među kojima su arhitekti, dizajneri interijera, drvni i građevinski inženjeri te monteri osigurati će kvalitetnu tranziciju vaših ideja i želja u opipljiv proizvod, koji će vas istaknuti od konkurencije.

Miroslav Posavec

Arhitekt

Nataša Žugec

Arhitekt

Petar Anić

Voditelj marketinga

Ilija Pranjić

CEO

Kvaliteta, funkcionalan dizajn, poštivanje rokova i izgradnja dugotrajnih odnosa sa klijentima, naši su poslovni postulati.

2019.

Osnovan

50+

Uspješni projekti

8

Tore tim