Košarica

Namještaj po mjeri

Stvaranje nove, dodatne vrijednosti nešto je što nas posebno veseli. Osmišljavamo i proizvodimo namještaj po mjeri za sve vrste poslovnih i javnih prostora.

Bogato iskustvo nam omogućuje da savjetujemo klijenta, ali i da zajednički pronađemo optimalno rješenje koje će zadovoljit korisnike interijera.

U izradi namještaja po mjeri koristimo sve materijale: iveral, MDF, panelka, spera, compact, kerrock, masiv, laminat, furnir i ultrapas kao i bogati izbor dekora, odnosno boja.

Posebnu pažnju dajemo završnoj finoj obradi svih elemenata.

Garantiramo kvalitetu i rok isporuke.

U mogućnosti smo ponuditi i usluge dostave namještaja i montaže na samom objektu.

DIZAJN NAMJEŠTAJA PO MJERI

Predlažemo rješenja, projektiramo i montiramo uredski i ostali poslovni namještaj po mjeri. Vlastita proizvodnja, moderni strojevi i educirano osoblje, garancija su vrhunskog završnog proizvoda. Veliki izbor materijala, završne obrade i dekora.

DOSTAVA I MONTAŽA

Odjel logistike pobrinuti će se da se namještaj i ostala roba dostave na objekt sigurno i na vrijeme. Posjedujemo više vlastitih kombija i kamiona prilagođenih za dostavu svih vrsta tereta. Educirani stručnjaci s višegodišnjim iskustvom, pobinuti će se da svaki komad namještaja bude postavljen prema najvišim standardima struke.

"*" indicates required fields

Trebate pomoć stručnjaka? Mi smo tu za vas…

protected by reCAPTCHA Privacy Terms